Petek Servisi

Wiki Article

Sizin de bunun gibi sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan binalarda veya dairelerimizde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekebilir.

Hizmet sağlayıcının sertifikalı olup olmadığını ve referanslarının olup olmadığını kontrol etmek, doğru bir hizmet sağlayıcısı seçmenize yardımcı olabilir.

Bunun yanı sıra petekler temizlenirken herhangi bir şekilde çevre kirletilmediği için sonrasında vaktinizi alacak bir şekilde temizlik yapmanıza da gerek kalmaz.

Tahliye Kabı: Temizleme işlemi sırasında petek içinde biriken kir ve çamurun dışarıya tahliye edilmesi için bir kabın kullanılması gerekebilir.

Su tahliye ederken kombiyi kapatın. Peteklerin altı gene ısınmıyorsa 2 kere daha tekrar edin. Petekler de kilolarca kurum olabiliyor.

Kombi tesisat temizliği aslında tam anlamıyla kombi temizleme işlemine verilen genel addır çünkü kombiniz bir tesisat sonucunda sizlere ısı vermeye başlayan mekanik cihazlardır.

PETEK presents you producer-independent cleanroom routine maintenance and reliable provider so as to carry on to make proficiently and to a large regular. Organize an appointment with our services technician now.

Zmrüt teknik olarak temiz petek kaliteli ısınım demek diyerek yolumuzu belirledik. bugüne kadar yaklaşık 200 daire peteği temizleyerek kullanıcıların daha iyi ve ekonomik ısınmalarını sağladık.

The dependable features of cleanrooms along with the parts and parts Utilized in them generally depends upon common routine maintenance and servicing. These servicing processes in many cases are also pertinent for certain criteria and approvals.

Sararan kalorifer peteklerini temizleme işlemi, doğru kimyasalların kullanılması, doğru tekniklerin uygulanması ve peteğin iç yapısına zarar verilmemesi açısından uzmanlık gerektirir.

We understand that the connection with customers is equally as vital as the quality of our solutions, so we attempt to produce an sincere, reasonable and lengthy-term romance with our customers, and provide support 24 several hours daily, 7 times weekly.

Kombi içerisinden çıkan su ile peteklerin içerisinden dönen su arasında 5 ila ten derece sıcaklık farkı söz konusu olmaktadır. Standartta bu şekildedir. Peteklerinizin Alt ve Üst sıcaklığını eşit şekilde ısıtıcaz diye söyleyen kendilerini servis elemanı ve servis olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz tesisatı ve petekleri temiz olan sistemlerde peteklerin üst sıcaklığı ve alt sıcaklığı eşit olmaz ordinary şartlarda aralarında 5 ila 10 derece arasında bir fark bulunur.

In petek servisi addition to a variety of cleanroom products, we at PETEK also supply the appropriate structure products and services. In this manner, we make certain that our cleanroom solutions in shape exactly into your company corridor or creating structure.

firması olarak kullandığımız cihaz ve ekipmanlar profesyonel olarak kullanılan makine ve cihazlardır.

Report this wiki page